Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Seçilecek kapı derunin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Zaruri nöbetaretler ve aydınlatmalar bünyelmalıdır.

Gücvenliğiniz muhtevain yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Memur servis merdivenlerinin vâsiliği en azca 65 cm olmalıdır. Yüksek katlı binalarda yangın merdiveni koskocamanliği en az 90 cm, kaçış yolu koskocamanliği ise 180 cm'den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve bütün binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı koskocamanliği 120 cm'den az olmamalıdır.

Bu doğrultuda mutluluk de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Hiç evham nanay ki yangın felaketi, yıl içre birey yitirilmesine sebep olan en kocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile esrar kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yangın kapısı mualla konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında birey ve finans kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın merdivenine giriş ile gömlek sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en yangın kapısı uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı hamuleü omurga alınır.

Hatta emniyetli tahliye için merdiven rahatliği 80 cm'den az olmamalıdır. Makrolik 80 cm'den az ise merdivenlerde sadece bir trabzan kabil.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya amil vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve makul fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bu nedenle, sertifikalı yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page